Loopbaancoaching

Loopbaancoaching, voor wie?

Werknemers - Zelfstandigen - Leerkrachten - Zorgkundigen - Starters - 50+'ers - drukke mama's en papa's - ...

Voel je je regelmatig gestresseerd, futloos of net overspannen door je werk? Zit je met twijfels of wil je meer plezier en voldoening uit je job halen? Wil je weten welke functie of bedrijfscultuur nu écht bij je past? Is het tijd om je loopbaanbalans op te maken? Heb je wel eens het gevoel dat er meer in je zit dan wat je kan tonen op het werk? Heb je het idee dat je op een kruispunt staat en je niet weet welke weg je moet kiezen? Dan kan loopbaanbegeleiding jou helpen!

Hoe gaan we te werk?

Na een uitgebreid intakegesprek wordt een traject op jouw maat uitgestippeld. Dit is gebaseerd op de methodieken van Erkend Loopbaancentrum Diaspoor. Via oefeningen en opdrachten, aangevuld met individuele coaching gesprekken, leer je jouw prioriteiten (her)kennen en kan je benoemen wat belangrijk voor je is. Zo leer je jezelf én je talenten beter kennen. Dit resulteert in een meer heldere blik op je loopbaan. Het helpt je bij het maken van onderbouwde en bewuste keuzes. Dit alles vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt en zorgt voor een betere balans in je leven.

Recensies

"De loopbaancoaching bij Annemie was een erg interessant traject. Ze heeft m'n blik verruimd zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak. Ik heb nieuwe inzichten gekregen over wat ik belangrijk vind in een bedrijfscultuur, maar ook wat mijn sterke en mijn minder sterke kanten zijn. Ook op persoonlijk gebied heb ik meer inzicht gekregen over mijn karakter en de leerstijlen die ik best hanteer bij het volgen van een eventuele opleiding. Ik zou dit traject zo opnieuw volgen!" Bedankt Véronique V. voor deze mooie feedback! 

Bij Annemie kan je terecht voor loopbaancoaching (Ons team)