Een team op maat

Graag wat meer weten?

Bij mij kan je terecht met volgende hulpvragen:

Faalangst, liegen, woedeuitbarstingen, adoptie, spanningen, echtscheiding, ADHD, ASS, hoogbegaafdheid, concentratie, slapen, impulsiviteit, angsten, hoogsensitiviteit, kinderwens, adoptie, zingeving, burn-out, depressie, relationele problemen, psychosomatische klachten, hyperventilatie,...

Anneke

Ik ben Anneke bezielster van Groepspraktijk Wirrewar en algemeen coördinator. Ik ben ook mama van drie zonen, getrouwd met Wouter mijn partner in elk opzicht van het leven.

Gedreven, vol passie, best intens, voorbij mezelf, chaos binnen grenzen, positiviteit ten top, vrolijk, ietwat koppig, vleugje humor, zot gebaar, creatief, sterk aanvoelend, graag op mezelf, uit de drukte...

Ik ben er voor kinderen, jongeren en volwassenen

 • Integratieve Psychotherapie i.o
 • Kinder-en Jongerentherapie
 • Creatieve therapie
 • Lichaamswerk
 • Auti-en ADHD coaching
 • Seniorencoaching
 • Opvoedingsondersteuning
 • EFT, Mindfulness, breathwork
 • Sociale Readaptatiewetenschappen


Integratieve Psychotherapie

Kinder- jongerentherapie

lichaamsgerichte-en creatieve therapie

Seniorencoaching

Ik werk op dinsdag, donderdag, zaterdag en  zondag in Groepspraktijk Wirrewar

Ik werk grotendeels in vestiging 1 te Grootlo/ kan op vraag ook in Schriek dorp

Buiten Wirrewar werk ik ook in 't Klein geluk (Oud-Turnhout)

Alexandra

Ik ben Alexandra, samenwonend met mijn 'partner in crime' Bert en samen met onze 2 zotte katten woonachtig in Lier.

"Mildheid, empathie, betrokken en nuchter" typeren mij als coach en therapeut.

"Vertrouweling, doorzetter, oprecht, verbinder en doorzetter" zijn mijn 5 kerntalenten.

"Speciale interesse in Neurowetenschappen, goedlachse persoonlijkheid, zoekend naar structuur in de chaos "typeren mij als persoon.

Yogi, meditatie, altijd ergens onderweg, fan van stuk chocolade en goeie tas thee.

Opzoek naar de innerlijke kracht van de mens en de authentieke ik.

Coach, lichaamsgerichte psychotherapie, stam der posivitologen en Thought Leadership op vlak van schaamte, angst, paniek en verdriet.

Ik ben er voor kinderen en volwassenen

 • Lichaamsgerichte psychotherapie
 • Experiëntieel lichaamswerk
 • Relaxatietherapie kinderen en volwassenen met ontwikkelings-gedragsstoornissen 
 • Integratieve relaxatietherapie- traumatherapie
 • Stress -en Burnout coach i.o.
 • Systemisch werken
 • Polyvagal Theory, Trauma-Informed-Practice, Trauma Sensitive Yoga
 • Informed Medicine i.o.


Bij mij kan je terecht voor

 • Schaamte & Schuld, trauma, PTSS en Complex Trauma, fysieke pijn, SOLK, (primaire) hoofdpijn, neurologische aandoeningen, herstel na operatie of lichamelijk trauma, lichamelijke klachten, psychosomatische klachten, emotieregulatie, zelfbeeld, holistic pulshing, mindfulness, ACT, innerlijk kind, yoga therapie en positieve psychologie

Ik werk op dinsdag en woensdag in Groepspraktijk Wirrewar te Schriek dorp (vestiging 2)

Annemie

Ik ben Annemie, gepassioneerd HR Consultant, loopbaanbegeleider en Coach op vlak van studiekeuzebegeleiding, Solliciteren en Stress en Burn-out preventie  Ik ben getrouwd met Peter en fiere mama van Loïc en Liene. Ik omschrijf mezelf als een bezige bij, luistervaardig en vriendelijk in omgang. Sociale contacten wissel ik het liefst af met ontspannende wandelingen in de natuur. MIJN PASSIE? Mensen helpen groeien op persoonlijk en professioneel vlak!

In mijn rol van (loopbaan)coach wil ik jouw blik verruimen op jezelf en je carrière, zodat jij concrete initiatieven kunt nemen in de richting van persoonlijke ontwikkeling! Mijn motto? "Haal het beste uit jezelf!"

Ik organiseer steeds een begeleiding OP MAAT waarbij waarden als respect, eerlijkheid en behulpzaamheid centraal staan. Samen gaan we op pad en ontdekken we wie je bent, wat je wil en wat jouw concrete toekomstmogelijkheden zijn.

Heb je recht op loopbaancheques van de VDAB of heb je vragen hierrond, dan help ik je graag verder!

Wat is jouw passie? Ik ben alvast benieuwd!

Loopbaancoaching

Stress-en burnoutpreventie

Studiekeuzebegeleiding

Ik werk op woensdagavond te Grootlo (vestiging 1) en vrijdagnamiddag te Schriek dorp (vestiging 2)                           in Groepspraktijk Wirrewar

Indien meer dan 7 jaar werkervaring, heb je recht op loopbaancheques van de VDAB.

Jasmine

Mijn naam is Jasmine Vanberghen en heb altijd een lach op mijn gezicht. Ik ben gepassioneerd door diagnostiek en het begeleiden van kinderen en jongeren. Ik ben een creatieve geest en dit trek ik door in mijn begeleidingen. Denk maar aan knutselen, schilderen en tekenen. Op die manier maken we emotionele problemen bespreekbaar. 

Mijn begeleidingen typeren zich door mijn eeuwig enthousiasme waarmee ik kinderen en jongeren opnieuw in zichzelf laat geloven en hen aanmoedig om door te zetten. 

Bij mij kan je terecht voor diagnostisch onderzoek naar:

- Aandacht-en concentratie

- Intelligentie

- ADHD

Diagnostisch onderzoek kan dan bestaan uit testen, vragenlijsten, observaties op school, interview bij ouders en/ of kind, enz...

Daarnaast begeleid ik kinderen en jongeren rond faalangst, stress, onzekerheid, piekeren, laag zelfbeeld, eetstoornissen en scheiding.

 • Psychologisch consulent
 • Diagnostiek i.o.
 • Groeidagen 'Mindfulness bij kinderen' 

Diagnostiek 

Kinder- en Jongerentherapie

Groeidagen

Ik werk op zaterdagvoormiddag te Schriek dorp(vestiging 2) in Groepspraktijk Wirrewar

Door Covid gaan onze groeidagen momenteel niet door!

Sarah

Ik ben Sarah, ik woon samen met mijn partner Filip en onze twee kinderen Seppe en Ella. Ik ben van nature een rustig en vriendelijk iemand. Dit staat niet in de weg dat ik gedreven ben om mijn doelen te bereiken. Tevens ben ik empathisch, geïnteresseerd in mensen en streef ik naar gelijkwaardigheid en harmonie.

Ik werk gelijktijdig als erkend bemiddelaar in familiale zaken en als zelfstandig jurist in het notariaat.

Als erkend familiaal bemiddelaar kan ik jullie begeleiden om tot een gezamenlijke oplossing of regeling te komen in moeilijke en/of conflictueuze situaties. Voorbeelden hiervan zijn: een (echt)scheiding; het komen tot een regeling omtrent de kinderen; de overname van een woning; de afhandeling van een nalatenschap; een burenruzie; enzovoort. Bemiddeling is de manier bij uitstek om zélf op eigen kracht conflicten op te lossen, zonder afhankelijk te zijn van advocaten of de rechtbank.

Ik tracht steeds ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen zich gehoord voelen en zich goed voelen bij de uitkomst van een bemiddeling. Mijn juridische kennis en ervaring zorgt ervoor dat ik jullie ook kan informeren op juridisch gebied.

Eén van mijn grootste drijfveren als bemiddelaar is om iets te kunnen betekenen voor alle mensen, maar in het bijzonder voor kinderen. Rechtstreeks door hun belangen mee te nemen, maar ook onrechtstreeks door ervoor te zorgen dat jullie als ouders samen tot een regeling komen en een goede verstandhouding behouden of terugkrijgen. Zo verzanden ouders niet in een oeverloos conflict met de kinderen als grootste slachtoffer. Als er in mijn bemiddelingen kinderen zijn betrokken, zal ik steeds waken over hun belangen en jullie hier ook op wijzen.

Ik werk op donderdagavond en vrijdagvoormiddag in Groepspraktijk Wirrewar.


Griet

Ik ben Griet, geboren in 1977.  Samen met mijn partner heb ik 2 prachtkinderen, Thor en Milla. Afgestudeerd als kleuterleidster. 21 jaar enthousiast in de kleuterklas.

Werken met kinderen is waar ik van jongs af aan van hield. Kinderkampjes als tiener, later kinderworkshops, kooklessen, kinderanimatie, knutseltips op Ketnet, feestjes op maat, creatieve kampen. Maar dit alles behoort tot het ver verleden.

Ik ben mijn eigen weg gegaan in het helen van het verleden en het helen van het verleden en bewustwording, in zelfanalyse en persoonlijke groei.

Ik heb heel wat cursussen, begeleidingen en therapie gevolgd op verschillende tijdstippen in mijn leven. Het zorgde voor meer zelfinzicht, 'bewust zijn' en levenskracht.  Ja, ook dat, de kracht om in het leven te staan, hoe het zich ook aandient.

Ook 7 jaar praktische filosofie in wekelijkse avondschool, meditatie yoga, spirit & soul coaching, accupunctuur en veel lectuur. Het werden allemaal zaadjes voor meer innerlijke vrede en rust.

Andere gevolgde opleidingen en trainingen zijn; creatieve therapie, speltherapie, helend tekenen, kindercoach en nog veel andere korte trainingen en workshops, webinars en masterclasses rond zelfbewustzijn, sterk in het leven staan, meditatie, creatief werken, kindertekeningen, zinvol tekenen, rouwen met kinderen en hooggevoeligheid....

Hoe kinderen zich voelen in het drukke leven en of ze in contact zijn met hun innerlijke kracht...met hun diepe "binnen mij"...dat boeit me... Werken aan hun zelfvertrouwen en rust!

Ik organiseer twee keer per jaar een groeidag te Grootlo of Schriek

Door Covid gaan onze groeidagen momenteel niet door!

Waarom het belangrijk is trots te zijn op die kleine stapjes die je vooruit hebt gezet.
Waarom het belangrijk is trots te zijn op die kleine stapjes die je vooruit hebt gezet.